Kayserispor'dan 'Kayserispor icralık oldu' haberleriyle ilgili açıklama

Kayseri Genel İcra Dairesi'nden yapılan duyuruda borçtan dolayı tescilli Kayseri spor futbol anonim şirketi markasının icradan satılığa çıkarıldığı ifade edilmişti. Kayserispor'dan icra tartışmalarıyla ilgili beklenen açıklama geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayserispor'dan 'Kayserispor icralık oldu' haberleriyle ilgili açıklama
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Genel İcra Dairesi'nden yapılan duyuruda borçtan dolayı tescilli Kayseri spor futbol anonim şirketi markasının icradan satılığa çıkarıldığı ifade edilmişti. 'Kayserispor Futbol Anonim Şirketi' ismi için belirlenen muhammen bedel ise 35 milyon TL olmuştu. Tescilli "Kayserispor 1966" markasının 10 yıllığına icradan satılık olduğuna dair ilanda "Kayserispor Store" ve "Kayserispor Okulları" için arttırmada istenen para da belli oldu. Buna göre KS 1966 Kayserispor Store için istenen muhammen bedel 4 milyon TL olurken, KS 1966 Kayserispor Okulları için istenen muhammen bedel de 8 milyon TL olarak belirtilmişti. Bu durum tartışmaları beraberinde getirmişti. 

Kayserispor yönetimi günler sonra açıklama yaptı!

Bu konuda yaşanan tartışmaların ardından Kayserispor yönetiminden beklenen açıklama geldi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Bazı basın organlarında yer alan haberlerde kulübümüzün adının, markasının, store mağazasının ve futbol okullarının icradan satılığa çıkarıldığına dair iddiaları üzülerek takip etmiş bulunmaktayız. Kulübümüzün markalarının satışa çıkarıldığı ile ilgili yalan ve mesnetsiz haberlerin kasıtlı yapıldığını, kulübümüze alenen zarar vermeye çalışan ve kazandığımız ivmeyi baltalamak isteyen kalemlerin amacına ulaşamayacağını bir kez daha önemle belirtiriz. Yayınlanan haberler asılsız olup bu tür haber ve iddialara itibar edilmemesini önemle rica ederiz. 
Kayserispor Kulübü karşı karşıya olduğu bu durumu titizlikle takip etmekte olup; duruma ilişkin tespitler yapmaktadır ve kulübümüz hukuki zeminde doğmuş, doğacak tüm haklarını kullanacaktır. Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.

'Borçtan dolayı Kayserispor icradan satılık' haberinin detaylarını okumak için TIKLAYIN