Kayserispor'dan büyük hata

Kayserispor'dan büyük hata
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstikbal Mobilya Kayserispor’dan büyük ‘GAF’! Sarı-Kırmızılı kulüp, 19 Eylül Perşembe gecesi yapılan İstikbal Mobilya Kayserispor’a Destek Gecesi’nde forma desteği veren isimleri açıkladı. Açıklanan listede forma sayıları ve maddi karşılıkları, büyükten küçüğe doğru sıralandı. Listede Kapalı Kale Yöneticilerinden Hüseyin Deniz’in isminin “Kapalı Kale Engelli Taraftar” olarak açıklanması tepkileri de beraberinde getirdi.

İlk tepkiyi Hüseyin Deniz kendi sosyal medya hesabından yaptı. Deniz, açıklamasında, “ Siz yokken ben 100 tane deplasman yaptım, aç gittim, tok gittim, jop yedim, biber gazına maruz kaldığım anlar oldu, maddi yönden sıkıntılı olduğumuz dönemde 10 forma aldım siz beni kişi yerine koymayarak, Engelli taraftar yazıyorsunuz” diyerek, tepkisini dile getirdi.

Hüseyin Deniz’e yapılan ‘GAF’ sonrasında İstikbal Mobilya Kayserispor’un resmi internet sitesinden özür mesajı yayınladı. Mesajda, “Dün yayınladığımız Kayserisporumuza Destek gecesindeki yardım eden taraftar listemizde sehven yapılmış olan hatalı yazı için Taraftarımız Hüseyin Deniz’den Özür diliyoruz” denildi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da Hüseyin Deniz için “Kapalı Kale Engelli taraftar” yazısına tepkisiz kalmadı. Ersoy da sosyal medya hesabından konu ile ilgili, “Kafanı yorma Hüseyin’im, yiğit kardeşim, yine o deplasmanlarda omuz omuza olacağız, sel gider kum kalır..!” diyerek, tepki gösterdi.

Diğer yandan Kapalı Kale Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Dirgenali de Hüseyin Deniz’e yaptığı paylaşım ile destek verdi.