Kayserispor'dan Burak Yılmaz'ın istifa iddiasına yanıt!

Kayserispor'un Teknik Direktörü Burak Yılmaz'ın istifa ettiği iddialarına yanıt geldi. Teknik adam Yılmaz görevi bıraktı mı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserispor'dan Burak Yılmaz'ın istifa iddiasına yanıt!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig hazırlıklarını sürdüren Kay6serispor’da sular durulmuyor. Oynadığı üç hazırlık maçını da kaybeden Kayseripor ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Kayserispor’un Teknik Direktörü Burak Yılmaz’ın yönetime istifasını bildirdiği aktarıldı. Kayserispor’dan iddialara yanıt gecikmedi. 

Kulüpten yapılan açıklamada, istifa haberleri yalanlanırken şu ifadeler kullanıldı; “Teknik direktörümüz Burak Yılmaz ile ilgili basına yansıyan istifa haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kıymetli Hocamız Burak Yılmaz görevinin başındadır.

Geçen sezonunun ortasından bugüne kadar hocamız ile istişareli olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kasıtlı ve fitne oluşturmak için ortaya atılan iddiaları doğru bulmuyoruz.Hangi odaklar tarafından yapılırsa yapılsın Kayserispor'da oluşturduğumuz aile ortamının bozulmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğimizinde bilinmesini istiyorum.

Biz büyük Kayserispor ailesi olarak yeni sezonda başarılı olabilmek adına fedakarca çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Tüm hemşerilerimize hayırlı pazarlar diliyorum.”