Kayserispor'dan ayrılan Burak Yılmaz ile ilgili flaş iddia!

Beşiktaş maçının ardından alınan mağlubiyetle istifasını veren Kayserispor'un son çalıştırıcısı Burak Yılmaz ile ilgili çarpıcı bir iddia oraya atıldı. Yılmaz, yeni bir takımla mı anlaştı? Detaylar haberimizde.

Kayserispor'dan ayrılan Burak Yılmaz ile ilgili flaş iddia!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Süper Lig’in 7. haftasında evinde Beşiktaş’ı ağırladı. Maç 3-0 Beşiktaş’ın üstünlüğü ile biterken sarı kırmızılı ekibin teknik direktörlüğünü yapan Burak Yılmaz, istifasını açıkladı. Henüz birkaç gün önce istifa eden Yılmaz ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Kayserispor'dan ayrılan Burak Yılmaz ile ilgili flaş iddia!

Karadeniz Gazetesi’nde yer alan ‘Burak Yılmaz Trabzonspor’a dönüyor. Şenol Güneş onay verdi’ başlıklı habere göre, sıkıntılı süreçlerden geçen Trabzonspor’un Burak Yılmaz’ı istediği ifade edildi.  Kayserispor ile yollarını ayıran Yılmaz’ın, Şenol Güneş’in yardımcılığına getirilmesini ve bu ikilinin çok faydalı olacağına yer verildi. 

Kayserispor'dan ayrılan Burak Yılmaz ile ilgili flaş iddia!

Gazetedeki haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Sıkıntılı bir süreçten geçen Trabzonspor’da taraftarlar Burak Yılmaz’ı geri istiyor. Teknik Direktörlük yaptığı Kayserispor ile yolarını ayıran Burak’ın Şenol Güneş’in yardımcılığına getirilmesini isteyen Bordo-Mavililer, bu ikilinin çok faydalı olacağını düşünüyor.

Burak Yılmaz’ın istifasının ardından sosyal medyada birçok taraftar bu konuda paylaşımda bulundu. Burak’ın hırsı ve azminin kulübeye dinamizm getireceği ve Egemen Korkmaz gibi başarılı olacağı fikrinde birleşilirken Şenol Güneş’in eski öğrencisine futbolculuğun ardından teknik direktör olarak da büyük katkı sağlayacağı söylendi.

Bordo-Mavili camiada, teknik ekibini henüz tam anlamıyla oluşturmayan Şenol Güneş’in böyle bir hamle yapıp yapmayacağı merak konusu oldu."
Diğer yandan Süper Lig 3. hafta erteleme maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan Kayserispor, 2-0 önde olduğu maçta 2-2 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrılmıştı.