Kayserispor'dan açıklama: Üzüntüyle öğrendik

Ekinci ailesini acıya boğan haberi sabah saatlerinde Kayserispor kulübü medya ekibinden Cafer Ekinci vermişti. Ekinci, kardeşi Alperen Ekinci'nin hayatını kaybettiğini paylaşmıştı. Kayserispor'dan da bir açıklama geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserispor'dan açıklama: Üzüntüyle öğrendik
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor kulüp medya ekibinde yer alan Cafer Ekinci sabah saatlerinde acı haberi paylaştı. Ekinci’nin kardeşi Alperen Ekinci, geçirdiği elim bir trafik kazasın genç yaşında yaşamını yitirdi. Alperen Ekinci’nin ölüm haberini paylaşan Cafer Ekinci, “İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Kardeşim Alperen Ekinci Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur.” ifadelerini kullanmıştı. 

Kayserispor’dan da Ekinci ailesi için başsağlığı mesajı yayımlandı. Mesajda, “Kulüp Medya Ekibimizden Cafer Ekinci'nin kıymetli kardeşi Alperen Ekinci'nin vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhumun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Hulusi Akar Camii’den kaldırılacaktır. Alperen Ekinci’ye Allah’tan rahmet; ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.” denildi. 

Ekinci’nin cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Hulusi Akar Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.