Kayserispor'dan açıklama: Başlıyoruz!

Kayserispor'dan yeni sezon hazırlıkları ile ilgili olarak açıklama geldi. Sarı kırmızılı takım yeni sezonu açıyor. Takım 4 Temmuz Perşembe günü Kayseri'de toplanıyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayserispor'dan açıklama: Başlıyoruz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'dan yeni sezonla ilgili beklenen açıklama geldi. Sarı kırmızılı takım hazırlıklara başlıyor. 4 Temmuz'da Kayseri'de toplanacak olan futbolcular kamp çalışmalarına başlayacak. 

Kayserispor'dan açıklama: Başlıyoruz!

Kamp çalışmaları nerede olacak?

Mondihome Kayserispor'dan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:  Profesyonel Futbol Takımımız, 2024-2025 Sezonu hazırlıkları kapsamında 4 Temmuz Perşembe günü Kayseri'de toplanacaktır.  İlk Etap kamp çalışmalarını 4-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirecek olan Takımımız, ikinci etap kamp çalışmalarını ise 20 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirerek yeni sezon kamp çalışmalarını tamamlayacaktır. Takımımız iki etap kamp programını da Kayseri'de tesislerimizde yapacaktır. Kamp süresince yapılacak hazırlık maçlarının bilgilendirmesi ilerleyen günlerde kulüp resmi hesaplarımızdan yayınlanacaktır.

Kayserispor'dan açıklama: Başlıyoruz!

Kayserispor inişli çıkışlı bir sezon geçirdi

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, 2023-2024 sezonunu 42 puanla 14'üncü sırada tamamlamıştı. Sarı kırmızılılar geride bıraktığımız sezonda 11 galibiyet, 12 beraberlik ve 15 mağlubiyet aldı. Ligin ilk yarısında 26 puan toplayan sarı kırmızılılar, ikinci yarısında ise 16 puanı hanesine yazdırdı. Kayserispor önümüzdeki sezon düşme hattını uzağında yer alıp, ligi en üst noktada tamamlamayı hedefliyor. 

Kayserispor'dan açıklama: Başlıyoruz!