Kayserispor'da tartışma büyüyor! Çamlı'nın 'hodri meydan' çağrısına Berna Gözbaşı'dan yanıt

Sivasspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunarak 'hodri meydan' çağrısı yapan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'ya, eski Başkan Berna Gözbaşı'dan sert yanıt geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserispor'da tartışma büyüyor! Çamlı'nın 'hodri meydan' çağrısına Berna Gözbaşı'dan yanıt
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig’in 2024-2025 sezonunun ilk maçında Sivasspor ile mücadele eden Kayserispor, sahadan mağlup ayrılmıştı. Maçın ardından yaptığı açıklamada eski Başkan Berna Gözbaşı’nı hedef alan sözler sarf eden Başkan Ali Çamlı, “Bugün itibarıyla genel kurul kararı alıyorum, bu hale getirenleri sahneye davet ediyorum. Buyursunlar, yönetsinler” diyerek hodri meydan çağrısı yapmıştı. 

Çamlı’nın açıklamasının ardından Gözbaşı sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından sert açıklamalar yapan Gözbaşı, Çamlı’nın ‘mahvolduk’ edebiyatı yaptığını söyledi. 

‘Bu işler tehditler olmaz’

Gözbaşı, “Kayserisporumuz büyük bir camiadır.  Sorunlar olur, ama bu camia üstesinden bir şekilde gelmesini bilir.  Bu işler "mahvolduk" edebiyatıyla, şovla, tehditle özellikle her ortamda tarafima edilen küfürlerle, yetmedi mobbingle ve halkı kışkırtmakla olmaz. Çalışmak ve emek vermek gerekir.” dedi. 

‘Gerekirse yeniden gelirim’

“Gerekirse yeniden gelirim” diyen Gözbaşı, açıklamasını şu sözlerle noktaladı: Zamanında nasıl ki biz bu takımı küllerinden yeniden ateşledik ve başarılarıyla Türkiye’nin en fazla  konuşulan takımı yaptık, gerekirse yeniden gelir ve hak ettiği yere yeniden getiririz. Büyük Kayserispor taraftarının gönlü rahat olsun