Kayserispor'da tarih verildi!

Kayserispor, yeni sezona Burak Yılmaz yönetiminde 4 Temmuz'da başlayacak. Sarı-Kırmızılı kulübün genç yöneticisi Süleyman Akın, stadyum koltuk yenileme ve zemin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zemin çalışmaları ve koltuk yenilemesi için tarih verildi. Detaylar Kayseri Haberi'nde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserispor'da tarih verildi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, yeni sezona yeniliklerle girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon yaşadığı zorluklara rağmen kümede kalmayı başaran Sarı-Kırmızılı ekip, teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde 4 Temmuz'da çalışmalara başlayacak. Kayserispor Yöneticisi Süleyman Akın, yeni sezon öncesinde yapılan stadyum koltuk yenileme ve zemin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Kayserispor'da tarih verildi!

Süleyman Akın çalışmaları yakından takip ediyor

Stadyum, Tesisler Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Süleyman Akın, taraftarların merakla beklediği stadyum çalışmalarının durumu hakkında, "Büyük Kayserispor taraftarları, merakla beklediğimiz stadyum çalışmalarının durumu hakkında bilgi vermek istiyorum. Zemin düzenlemesi yapıldı ve 1 Temmuz tarihinde çim serimi başlayacak. Koltuklarımızın çoğu yenilendi ve 25 Temmuz’da tüm koltukların yenilenmesi tamamlanmış olacak" bilgilerini paylaştı. 

Kayserispor'da tarih verildi!

Taraftar sabırsızca bekliyor

Bu yenilikler, Kayserispor’un yeni sezona daha modern ve konforlu bir stadyumda başlamasını sağlayacak. Taraftarlar, yeni sezonun başlamasını büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Stadyumdaki iyileştirmeler, hem oyuncuların hem de taraftarların maç keyfini daha da arttırması bekleniyor.