Kayserispor'da sürpriz olabilir!

Kayserispor'da Burak Yılmaz'ın, bugün Adana Demirspor maçında forvet hattında değişikliğe gitmesi bekleniyor. Yılmaz'ın, forvette Duckens Nazon'u dinlendirmesi, yerine ise Stephane Bahoken'e şans vermesine kesin gözle bakılıyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haber bülteninde...

Kayserispor'da sürpriz olabilir!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da kötü gidişat taraftarın canını fazlasıyla sıkıyor. Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör Burak Yılmaz, forvette Duckens Nazon’u dinlendirmesi bekleniyor.

Son 4 maçı boş geçen tecrübeli ismin yerine Stephane Bahoken’e şans doğdu. Devre arasında büyük umutlarla transfer edilen Haitilinin sadece 2 gol atması hayal kırıklığına neden oldu. Çok büyük emeklerle transfer tahtasını açan Kayserispor’da, transfer edilen Duckens Nazon, Mehdi Bourabia ve Otabek Shukurov’un performansları tartışılıyor. Kayserispor’un başında 9 maçta, 10 puan toplayan ve 2 maçta galibiyet elde ederek, beklentilerin altında kalan Burak Yılmaz’ın da koltuğu sallanıyor. Bu 3 oyuncu arasında Mehdi Bourabia’nın diğer transferlere göre daha etkili olduğu gözlendi. Genç çalıştırıcının Adana Demirspor maçında en az 4 futbolcuyu yedeğe çekeceği konuşuluyor. Kayserispor, taraftarının da desteğiyle Adana’dan 3 puanla ayrılıp, kötü gidişe dur diyerek, yeni bir çıkış arıyor.

Kayserispor'da sürpriz olabilir!

Adana Demirspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşma bugün Yeni Adana Stadyumunda saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşmada hakem Mehmet Türkmen düdük çalacak. VAR’da ise Atilla Karaoğlan görev yapacak.