Kayserispor'da imzalar yarın atılıyor!

Mondi Home Kayserispor'un yeni Teknik Direktörü Recep Uçar ile imzalar yarın atılacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserispor'da imzalar yarın atılıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mondi Home Kayserispor’da Çağdaş Atan’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturacak isim belli oldu. Prensipte anlaşmaya varılan Recep Uçar ile yarın imzalar atılacak. Yarın saat 11.00’da RHG Enertürk Enerji Stadyumu basın toplantı salonunda Teknik Direktör Recep Uçar’ın imza töreni düzenlenecek. 

Diğer yandan bugün Kayseri’ye gelen yeni Teknik Direktör Uçar, havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kayserispor’a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Uçar, “Burada bulunmaktan dolayı gerçekten mutluyum. Kayserispor'un başına geçmek benim adıma mutluluk verici.” dedi.Kayserispor'da imzalar yarın atılıyor!
Transfer tahtasına ilişkin de konuşan Uçar, “Başkanımız ve yöneticilerimizle görüşmemiz neticesinde uzun süredir devam eden transfer tahtasının açılması bekleniyor. Bazı arkadaşlarımızın katılımıyla beraber oluşturabileceğimiz en iyi kadroyu oluşturup ligde iyi sıralar için mücadele etmek en büyük amacımız. Transfer tahtasının açılmasıyla takım için elbette belirlediğimiz isimler var ama bunların hepsinin üzerinden geçiyoruz. Tesislerde başkanımız ve sportif direktörümüz ile beraber bir toplantı yaptık. Aramıza katacağımız oyuncuların hepsinin üzerinden geçip takıma katabileceğimiz en doğru oyuncuları katmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı. 

Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor 16 Eylül Cumartesi günü evinde Gaziantep Futbol Kulübünü ağırlayacak. Ligde 6 puanı bulunan Kayserispor’un Recep Uçar ile çıkacağı ilk maçta nasıl bir performans sergileyeceği de merak ediliyor.