Kayserispor'da iki iyi, bir kötü haber

Kayserispor. bugün saat 17:00'da Samsunspor'un konuğu olacak. Sarı-Kırmızılı takımda Bahoken forma giyecek mi? Gökhan Sazdağı'nın cezası bitti. Tecrübeli futbolcu sahadaki yerini alacak. Diğer yandan sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Detaylar Kayseri haberimizde...

Kayserispor'da iki iyi, bir kötü haber

Kayserispor, bugün Samsunspor’un konuğu olacak.

Sarı-Kırmızılı takım, 6 maçlık kötü gidişata Samsunspor maçıyla dur demek istiyor. Samsun’a iddialı giden Kayserispor’da Gökhan Sazdağı’nın cezası son erdi. Tecrübeli futbolcu, Samsunspor maçında forma giyecek. Gökhan’ın yanı sıra Carlos Mane de bu maçta oynayabilecek. Ülkesinin mili takımına giden Mane, Gine-Bissau’nın elenmesinden dolayı Kayseri’ye geldi. Tecrübeli kanat oyuncusu ayağının tozuyla Samsunspor kafilesine dahil edildi. Mane’nin bugün 11’de oynaması bekleniyor. Diğer yandan Gençlerbirliği ile oynanan kupa maçında sakatlanan Bahoken, bugün de forma giyemeyecek.

Kamerunlu futbolcunun, sol arka adele dış gurup kasında hafif derecede yaralanma ve ödem tespit edilmişti. Tedavisine devam edilen Bahoken’in Antalyaspor maçına yetişmesi bekleniyor. Samsunspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan 22. Hafta mücadelesi saat 17:00’de başlayacak. Karşılaşmada hakem Çağdaş Altay düdük çalacak.