Kayserispor'da İki farklı liste daha oluşturuldu

Kayserispor'da İki farklı liste daha oluşturuldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstikbal Mobilya Kayserispor’da mevcut başkan Erol Bedir, yeni dönemde göreve devam edecek mi? Sarı-Kırmızılı camiaya gönül veren taraftarlar bu sorunun cevabını ararken, yeni bir gelişme daha yaşandı.
Bedir’in, devam etmemesi durumunda 2 farklı listenin de oluşturulduğu iddia edildi.
Kayseri’den ünlü bir işadamı ve ünlü bir müteahhidin de Sarı-Kırmızı kulübe talip olduğu kulislerde konuşuluyor. Bu iki ayrı listenin 29 Haziran’da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul için sıkı bir çalışma yaptığı öğrenildi. Bu isimler, henüz netlik kazanmazken; Erol Bedir ve yönetiminin durumuna göre hareket edileceği ifade edildi.
Bu iki farklı listenin yanı sıra ayrıca “Kayserispor sahipsiz değil, bu kulübü kaderine terk etmeyeceğiz” diyen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da çalışmaları yakından takip ediyor. Ersoy’un liste çalışmalarını koordine ettiği gelen bilgiler arasında yer aldı.
Ersoy, kongre süreci hakkında, “Bu şehir bizim “Sevdamız” ve hiçbir şekilde Kayserispor’umuzu kaderine terk etmeyeceğiz... Dünya üzerindeki 3 Milyon Kayserili yiğit hemşerilerimi 29 Haziran Sabahı Kadir Has Kongre Merkezine kongremize davet ediyorum. Birilerine de diyorum ki tüm entrikalarınız, hesaplarınız sizin olsun,biz hesapsızları da hesaba katın bu saatten sonra... Biz bize yeteriz” ifadelerini kullanmıştı.