Kayserispor'da hayal kırıklığı yaşatmıştı- Eski takımına dönüyor

Kayserispor'da hayal kırıklığı yaşatan Mustafa Pektemek, Sakaryaspor'a dönüyor. Tecrübeli futbolcunun, birkaç gün içinde imza atarak kampa katılması bekleniyor.

Kayserispor'da hayal kırıklığı yaşatmıştı- Eski takımına dönüyor

Kayserispor’a Alanyaspor’dan transfer olan ve beklentilere olumlu yanıt vermediği için hayal kırıklığı yaşatan Mustafa Pektemek, Sakaryaspor’a dönüyor. Beşiktaş’ta yıldızı parlayan Pektemek, Kayserispor’dan ayrıldıktan sonra Eyüpspor’a gitmiş, oradan da Erokspor’a transfer olmuştu.

Sakaryaspor ile el sıkıştı

Altyapısından yetiştiği Sakaryaspor ile her konuda anlaşan tecrübeli futbolcunun, birkaç gün içinde Sakaryaspor’a imza atarak kampa katılması bekleniyor. Pektemek’in Sakaryaspor'a dönecek olması taraftarları heyecanlandırdı.

Kayserispor'da hayal kırıklığı yaşatmıştı- Eski takımına dönüyor

Kariyerinde yeni bir sayfa açıyor

Mustafa Pektemek, kariyerinde yeni bir sayfa açarak, Sakaryaspor’da eski formunu yakalamayı hedefliyor. Tecrübeli futbolcunun performansı, merak ediliyor. Sakaryaspor’un yeni sezondaki hedefleri için önemli bir transfer olması beklenen Pektemek, Kayserispor'da beklentilere yanıt verememişti. Tecrübeli futbolcu Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra da eski günlerini mumla aramıştı.