Kayserispor'da flaş gelişme! Yeni hocasını buldu

Kayserispor, Burak Yılmaz'ın istifasının ardından yeni teknik direktörünü buldu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Kayserispor'da flaş gelişme! Yeni hocasını buldu

Kayserispor’da geçtiğimiz hafta Burak Yılmaz’ın istifasının ardından, yönetim yeni teknik direktör arayışına girmişti. Hikmet Karaman, İbrahim Üzülmez, Bülent Korkmaz ve Recep Uçar gibi birçok isim gündemde yer alırken, bugün Kayserispor tesislerinde sürpriz bir gelişme yaşanmıştı.

Teknik direktör Sinan Kaloğlu, Kayserispor yönetiminin daveti üzerine Kayseri’ye gelerek başkan Ali Çamlı ve yönetimle bir araya geldi. Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Ali Çamlı, “Gerçekten şu an anlaşma olmadı ama Sinan Kaloğlu hocamızı davet ettik, geldi görüştük. Sağ olsun bizi kırmadı. Hem kendisi düşünecek hem biz düşüneceğiz. Sonrasında Kayseri için doğru kararı vereceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Bugün yaşanılan gelişme sonrasında Kayserispor'un, Teknik Direktör Sinan Kaloğlu ile anlaşma sağladığı bilgisne ulaşıldı. Kayserispor’un sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz Teknik direktörlük görevi için Sinan Kaloğlu ile anlatmıştır. Anlaşmanın hem Sinan Kaloğlu’na hem de kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz" denildi.

Kayserispor'da flaş gelişme! Yeni hocasını buldu