Kayserispor'da flaş gelişme: Burak Yılmaz istifa mı etti?

Kayserispor'da hareketli günler yaşanmaya devam ederken ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz istifa mı etti? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserispor'da flaş gelişme: Burak Yılmaz istifa mı etti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da lig hazırlıkları devam ederken bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. İddalara göre Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, yönetime görevinden ayrılmak istediğini bildirdi. 

Transfer tahtası kapalı sarı kırmızılı ekip, son oynadığı üç hazırlık maçında Samsunspor'a 3-1, Ankaragücü'ne 3-1 ve Göztepe'ye ise 2-0'lık skorlarla mağlup oldu. Maçlardan istediği sonucu alamayan Teknik Direktör Yılmaz'ın ise istifasını istediği iddia edildi. Yılmaz ile ilgili yönetimin kararı merak edilirken bir başka iddia da Hikmet Karaman için geldi. Yılmaz'ın görevi bırakması halinde Karaman'ın Kayserispor'un teknik direktörü olarak göreve başlayacağı da yine kulislerde konuşulanlar arasında yer aldı. 

Diğer yandan Süper Lig'deki ilk haftasını BAY geçecek olan sarı kırmızılı ekip, ilk maçına 17 Ağustos'ta çıkacak. Kayserispor 17 Ağustos Cumartesi günü evinde Sivasspor'u ağırlayacak.

Yılmaz ile ilgili Kayserispor'dan beklenen açıklama geldi. Kayserispor istifa iddialarını yalanladı.