Kayserisporda Erol Bedir devam edecek mi?

Kayserisporda Erol Bedir devam edecek mi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın tarafından düzenlenen Kayserispor'un geleceğinin masaya yatırıldığı toplantı tamamlandı.

Kayserispor'da Erol Bedir devam edecek mi? Sarı-Kırmızılı takıma gönül verenler, saatlerçe merak içinde toplantıdan çıkacak sonuçu bekledi. Peki, toplantı sonucunda nasıl bir sonuç çıktı, toplantıya katılım nasıldı, kimler ne dedi, geleceğe dair umut var mı? İşte bu soruların cevabı Vali Günaydın'ın toplantı sonrasında açıklama yapmasıyla son buldu. 

Toplantıda şu an için olumlu bir sonuç çıkmadı. Vali Günaydın, Polis Evinde gerçekleştirilen ve yaklaşık 3 saat süren toplantı sonrasında verimli bir toplantı olduğunu belirterek, "Tüm katılımcılar Kayserispor ile ilgili tüm önerilerini net olarak ortaya koydular. Kulüp başkanımız genel olarak açıklama yaptıktan sonra Kayserusporumuza kimin nasıl faydalı olacağı konusunda bütün kurumlar düşüncelerini ortaya koydular. Şunu net söyleyim ki, herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor, ama bir takım nedenlerden dolayı, aşmamız gereken bazı hususlar var ve bunun arayışları için devam edeceğiz. yarın ve daha sonra bir kaç görüşme daha yapacağız. Neticesinde kamuoyuna bilgi vereceğiz. Görüşeceğimiz bazı kurumlar ve firmalar var, netice olarak onlarda sonuçlandıktan sonra, genel bir açıklama yapacağız" diye konuştu.

Gerçekleşen toplantıya Gerçekleşen zirveye Gerçekleşen zirveye Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükılıç, Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve İstikbal Mobilya Kayserispor Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bedir, Boydak Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Valisi Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükılıç, Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve İstikbal Mobilya Kayserispor Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bedir, Boydak Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.