Kayserispor'da dikkat çeken gelişme: Ertelendi

Süper Lig'de ikinci hafta oynanan Sivasspor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı genel kurul kararı alarak istifa etmişti. Kayserispor'da bugün yapılması beklenen Seçimli Olağanüstü Genel Kurul ileri bir tarihe ertelendi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserispor'da dikkat çeken gelişme: Ertelendi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı, süper Lig’in ikinci haftasında oynanan Kayserispor-Sivasspor karşılaşmasın ardından, genel kurul kararı alarak istifa ettiğini duyurmuştu. Sahasında 2-1 mağlup olan sarı kırmızılılar ligdeki ilk maçtan yenilgiyle ayrılmıştı. 

Maçın ardından basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Ali Çamlı, istifa ettiğini genel kurul kararı alacağını söyleyerek bir önceki yönetimi sert sözlerle eleştirmişti. Daha sonra bir açıklama daha Çamlı, seçimli olağanüstü genel kurul tarihini 8 Eylül Pazar olarak açıklamıştı. 

Bugün seçime gitmesi beklenen Kayserispor’da genel kurul ertelendi. Kayserispor’dan yapılan açıklamada genel kurulun ertelenmesinin sebebinin yeterli çoğunluk sağlanamadığı için olduğu ifade edildi. Açıklamada, “Olağanüstü genel kurulumuz ertelendi. Bilindiği üzere bugün gerçekleşmesi beklenen Olağanüstü Genel Kurulumuz yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 15 Eylül 2024 Pazar gününe ertelenmiştir.” denildi.