Kayserispor'da büyük zarara neden olmuştu

Kayserispor'da büyük hayal kırıklığına neden olan Andrea Bertolacci, yalnızca 116 dakika forma giydi. İtalyan futbolcu, 6 milyon Euro zarar açtı. FIFA'ya başvuran Bertolacci, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle kulübe transfer yasağı getirmişti. Bertolacci, geçen sezon gol atamazken, asist de yapamadı. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Kayserispor'da büyük zarara neden olmuştu

Kayserispor’a 2021-22 futbol sezonunun devre arasında Karagümrük FK’dan transfer olan Andrea Bertolacci, kariyerinin en kötü sezonunu geçirdi. Sarı-kırmızılı takımda yalnızca 116 dakika forma giyen Bertolacci, performansıyla büyük hayal kırıklığı yaşattı. Kayserispor’a toplamda 6 milyon euro yük getiren İtalyan futbolcu, alacaklarının zamanında ödenmemesi nedeniyle FIFA’ya başvurmuştu.

Kayserispor'da büyük açmıştı!

Oynamadan büyük zarar açmıştı

FIFA, Bertolacci’nin şikayetini haklı bularak Kayserispor’a transfer yasağı vermişti. Bu gelişme, Kayserispor'a büyük zarar açmıştı. Bertolacci, Kayserispor’a büyük umutlarla transfer olmuştu. İtalyan oyuncu, performansı ile taraftarları hayal kırıklığına uğratmıştı. Başkanlığını Süleyman Hurma’nın yaptığı Karagümrük FK, geçtiğimiz sezon küme düşmüştü. İtalyan futbolcu da Cremonese takımına geri döndü.

Kayserispor'da büyük açmıştı!

Sürekli kiralık oynuyor

Andrea Bertolacci, futbol kariyerinin son dönemlerinde sürekli transfer olmasıyla dikkat çekti. Karagümrük'e kiralanan Bertolacci, Kayserispor’daki başarısız performansını Karagümrüm'te de sürdürdü. Kayseri ile uyuşamayan İtalyan futbolcu, Kayserispor'da Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Sivasspor maçlarında şans buldu. Bertolacci, 2022-23 sezonunda da ilk 14 hafta kaldı ve kariyerine yakışmayan bir futbol sergiledi.