Kayserispor'da beklenen güzel haber geldi!

Transfer yasağı bulunan Kayserispor'da sevindirici haber geldi. Sarı-Kırmızılı kulüp, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Kartal Kayra Yılmaz ile yeniden anlaşma sağladı. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Kayserispor'da beklenen güzel haber geldi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, büyük bir transfer başarısına imza attı. Sarı-Kırmızılı kulüp, iç transferde yüzde 100 başarı sağladı. Kayserispor, Kartal Kayra Yılmaz'ı renklerine bağladı. Bu haber, sarı-kırmızılı camiada büyük sevince neden oldu.

Kapalı Kale Kartal transferini paylaştı

Kayserispor'un en büyük itici gücü olan Kapalı Kale, Kartal Kayra transferini duyurdu. Kapalı Kale'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Geçtiğimiz sezon kulübümüzde istikrarlı bir grafik sergileyen Kartal Kayra Yılmaz ile kulübümüz yeniden anlaşmaya varmıştır. Oyuncumuz yarın takımla birlikte antrenmanlara katılacak olup anlaşmanın hem kulübümüze hem de oyuncumuza hayırlı olmasını temenni ederiz."

Kayserispor'da beklenen güzel haber geldi!

Süper bir sezon geçirdi

Kartal, geçtiğimiz sezon gösterdiği yüksek performansla Sarı-Kırmızılı takımın kümede kalmasında önemli rol üstlenmişti. Süper Lig'in en iyi ikinci pasörü ve ikili mücadelelerde en çok top kapan oyuncusu olan Kartal, geçtiğimiz sezon Kayserispor formasıyla 29 maçta 2 asist yaptı ve toplamda 2409 dakika ter döktü.