Kayserispor'da beklenen güzel haber geldi

Kayserispor, geçtiğimiz sezon başında Kasımpaşa'dan transfer ettiği Stephane Bahoken ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde… 

Kayserispor'da beklenen güzel haber geldi

Kayserispor taraftarları için müjdeli haber geldi. Sarı-kırmızılı takım, geçtiğimiz sezon başında Kasımpaşa'dan transfer ettiği tecrübeli forvet Stephane Bahoken ile 1 yıllık yeni bir anlaşma sağladı. 32 yaşındaki Kamerunlu futbolcu, geçtiğimiz sezon kritik maçlarda attığı 3 golle takımına önemli katkılar sağlamıştı.

Kayserispor'da beklenen güzel haber geldi

Bahoken, ilk golü Trabzonspor'a attı 

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor, Pendikspor ve Sivasspor maçlarında fileleri havalandıran Stephane Bahoken, Kayserispor'un gol yollarındaki önemli isimlerinden biri haline gelmişti. Kamerunlu golcü, önümüzdeki günlerde Kayseri’ye gelerek yeni sezon hazırlık kampına katılacak. Bahoken, Duckens Nazon ile birlikte Kayserispor’un hücum hattında gol umudu olacak.

Kayserispor'da beklenen güzel haber geldi

Kayserispor yönetiminden transferle ilgili resmi bir açıklama bekleniyor. Taraftarlar, transfer yasağından dolayı  Kamerunlu futbolcunun takımda kalmasından dolayı mutluluk yaşıyor. Kamerunlu Trabzonspor, Pendikspor ve Sivasspor maçlarında gol atmıştı.