Kayserispor'da beklenen gelişme yaşandı!

Kayserispor Kulübü'nün olağan genel kurulu, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Genel Kurul, 9 Haziran Pazar günü çoğunluğa bakılmaksızın Kadir Has Kongre Merkezi'nde yapılacak. Başkan Ali Çamlı dışında aday çıktı mı? Başkan Ali Çamlı devam edecek mi?

Kayserispor'da beklenen gelişme yaşandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'da beklenen gelişme yaşandı. 2 Haziran Pazar günü Kadir Has Kongre Merkezi'nde yapılması planlanan genel kurul ertelendi. Üyelerden beklenen katılım gerçekleşmedi. Bu nedenle, kulüp yönetimi genel kurulu erteleme kararı aldı.

Genel Kurul 9 Haziran Pazar günü yapılacak

Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen genel kurul toplantısı, 9 Haziran Pazar günü aynı yer ve saatte yapılacak. 9 haziran'da yeterli çoğunluğa bakılmayacak. Genel Kulüp üyeleri, bu tarihte yeniden toplanarak genel kurul sürecini tamamlayacak. Kayserispor Kulübü için büyük önem taşıyan bu genel kurulda, Başkan Ali Çamlı devam edecek mi? Sporseverler bu sorunun cevabını büyük bir merakla bekliyor. Çamlı, geçtiğimiz aylarda çok yorulduğunu ve yıprandığını belirterek, aday çıkması durumunda devam etmeyeceğini ve desteğini sürdüreceğini açıklamıştı.