Kayserispor'da Başkan Ali Çamlı'dan Beşiktaş maçı sonrası dikkat çeken açıklamalar!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş beraberliğinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. başkan Çamlı, maçın hakem performansını nasıl değerlendirdi? Çamlı, alınan beraberlikten memnun mu? Tüm detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserispor'da Başkan Ali Çamlı'dan Beşiktaş maçı sonrası dikkat çeken açıklamalar!

Kayserispor, sahasında Beşiktaş'ı konuk etti ve mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Maç sonrası Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, önemli açıklamalarda bulundu. İşte başkanın maç sonu değerlendirmesi:

Her Puanın Kıymeti Var: Ligde Alt ve Üst Diye Bir Şey Kalmadı

Başkan Ali Çamlı, her puanın değerine vurgu yaparak, "Bu lig çetin geçecek, alt ve üst diye bir şey kalmadı. Her puanın kıymeti var, bunun 1 puanı 3 puanı yok. İki takım koptu gitti. Ondan sonrasında alınan puan veya puanların değeri var" diyerek, gelecek maçlara umutla baktıklarını dile getirdi.

Hakem Performansını Öven Sözler

Çamlı, maçın hakem performansını öven sözler sarf ederek, "Ama, benim bugün mutlu eden şey, bugün ilk kez hakem konuşulmayacak, temiz bir maç yönetildi, helal olsun. Zaten maçların böyle olması lazım, kulüplerin de ilişkileri böyle kardeşçe olması lazım" şeklinde temiz bir futbol ortamının önemine vurgu yaptı.

Onur'a Verilen Tepkilere Karşı Çıkış

Takımın eski oyuncusu Onur'a tribünlerden gelen tepkilere değinen Çamlı, "Bazı seyircilerimiz Onur’a tepki gösterdiler, duygusal bakıyorlar. Onur bizim için kıymetlidir, burada hizmet etmiştir, buraya para kazandırmıştır, onun için Onur’a söyleyecek bir şey yoktur. Biz Kayseri’ye yakışır şekilde davranalım. Bunları çok hoş karşılamadığımı söylemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Alpaslan Baki Ertekin'e Teşekkürler

Başkan Çamlı, Alpaslan Baki Ertekin'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, 'Yönetim olarak yoğun bir çalışma temposunun içinden çıktık. Ben bu konuda en çok desteği veren sayın Alpaslan Baki Ertekin’e şehrim, kulübün ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar, geldiği günden beri Kayseri’nin öz evladı gibi, hatta gibisi fazla oldu, hep yanımızda oldu. Kayserispor’un bugünkü sahadaki enstantane sergilemesindeki sebep sayın Ertekin’dir' şeklinde konuştu. 

Başkan Ali Çamlı, emeği geçenleri es geçmedi

Çamlı, 'Bu takımın bugün sahaya çıkmasında, transfer yapmasında, transfer yasağının kalkmasında emeği geçen Sayın Bakınımız Mehmet Özhaseki beye, Hulusi Akar paşamıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve çok kıymetli valimize, Baki Ersoy vekilimize ve tüm milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Ama sayın Alpaslan Baki Ertekin beye de kocaman bir parantez açarak teşekkür ediyorum.' 

Başkan Çamlı, yeni transferleri nasıl yorumladı?

Beraberliğe sevinemediklerini belirten başkan çamlı, 'Bundan sonrası Kayserispor için çok iyi olacaktır, hiç ümitsizliğimiz yok. Biz yukarılara nasıl gidebilirizin hesabını yapıyoruz. Bunu yapabilecek teknik heyet de var, sporcu kadromuz da var. 3 yeni futbolcumuz var, hazır olmalarına rağmen, birbirlerini tanıma süreleri var, en az 1-2 maç. Ondan sonra Kayserispor daha iyi olacak' diye umut dolu sözler sarf etti.  

'Beraberliğe sevinmedik' 

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, maç sonunda Kayserispor ve Beşiktaş futbolcularını tebrik ederek, "Beraberliğe sevinemedik. Gerçekten de çok iyi futbol oynadık. Hem Kayserispor’u hem Beşiktaş’ı sporcuları tebrik ediyorum, göze hoş gelen, iyi bir futbol izlettirdiler." diye konuşmasını sonlandırdı.