Kayserispor cezayı çekti, tazminat kaldı

Kayserispor geçmişin yükünden kurtulamıyor. Geçmişten gelen milyonlarca dolar borcu ödeyen Kayserispor, eski futbolcusu Manuel Fernandes'e de 700 bin EURO ödeyecek. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispor cezayı çekti, tazminat kaldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde tamamlanan 2023-2024 sezonuna ceza tahtası kapalı olarak başlayan; adeta kentte başlatılan seferberlikle önemli ölçüde borçlarını ödeyen Kayserispor, bir türlü geçmiş dönemin yükünden kurtulamıyor. Kayserispor, bu kez de eski futbolcusu Manuel Fernandes’e 700 bin Euro tazminat ödeyecek.

Konuyla ilgili olarak sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Spor Hukukçusu Metin Baykan, Kayserispor’un FİFA’nın verdiği karara karşı CAS’a başvurusunun reddedildiğini ve 700 bin EURO tazminat ödeyeceğini ifade etti. Peki tazminat dışında Kayserispor’a başka bir ceza uygulanacak mı? Bu sorunun yanıtını da Baykan X sosyal medya hesabından yaptığı ikinci bir paylaşımla verdi. Baykan, ‘Aslında bu kararın içeriğinde iki dönem kalıcı transfer yasağı yaptırımı da vardı. Ancak Kayserispor o dönem bu yasağı geçici olarak kaldıramadığı için zaten cezasını çekti ve geriye tazminat kısmı kaldı.’ dedi.