Kayserispor camiası soruyor: Kim bu Francisco Porras ve 225 bin euroluk senet neden verildi?

Kayserispor üzerinden yapılan tartışmalar durulmuyor. Kayseri kamuoyu şimdi de Francisco Porras adına düzenlenmiş 225 bin euroluk senedi konuşuyor. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispor camiası soruyor: Kim bu Francisco Porras ve 225 bin euroluk senet neden verildi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un eski ve mevcut yönetimini karşı karşıya getiren tartışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Mevcut yönetim  9,5 milyon euroluk menajerlik ücreti ödendiğinden hareketle Berna Gözbaşı döneminde yüksek harcama yapıldığını ve kulübün zarara uğratıldığını öne sürerken, Berna Gözbaşı ‘Belgeleri görelim beyler…’ diyerek meydan okudu. 
Bu meydan okumanın üzerine önce Mame Thiam’ın transferinden tek futbolcu için iki ayrı menajerle protokol yapılarak ödeme yapıldığının belgesi ortaya çıktı. Bu konuda Gözbaşı’ndan bir açıklama yapılmazken bu kez de Kayserispor tarafından Francisco Porras isimli kişiye Kayserispor tarafından verilen 225 bin euroluk senet gündeme geldi. Senet 2 Haziran 2022 tarihinde düzenlenmiş ve ödeme tarihi 5 Nisan 2023…  Senedin düzenlenmesinden yaklaşık bir ay sonra ise Berna Gözbaşı’nın fiili olarak başkanlık görevini bırakması dikkat çekiyor. 

Kayserispor camiası soruyor: Kim bu Francisco Porras ve 225 bin euroluk senet neden verildi?
Kayseri kamuoyu şimdi Francisco Porras’ın kim olduğunu, Kayserispor ile nasıl bir bağlantısı olduğunu ve hangi gerekçe ile bugünkü değeri yaklaşık 8,5 milyon lira olan 225 bin euroluk senedin verildiğinin yanıtlarını merak ediyor. 

Yine Ahmet Bulut

Kulübe yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre; söz konusu senet Emre Demir’in Barcelona’ya transferi nedeniyle verilmiş ve arkadaki isim Mame Thiam’ın Kayserispor’a transferinde aldığı ‘tanıştırma parası’ ile dikkat çeken Ahmet Bulut… 
Bu bilgiler doğrultusunda; Emre Demir’in Barcelona’ya transferinden yaklaşık bir yıl sonra ve neden Francisco Porras ya da arkasındaki isim olduğu söylenen Ahmet Bulut’a 225 bin euro ödeme yapıldığı soruları karşımıza çıkıyor.