Kayserispor Beşiktaş maçıyla siftah yapmak istiyor!

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Bellona Kayserispor, bu karşılaşma ile siftah yapmak istiyor. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispor Beşiktaş maçıyla siftah yapmak istiyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 7. haftanın kapanış maçında Kayserispor sahasında, yeni sezona hızlı giriş yapan ligin flaş ekiplerinden Beşiktaş’ı konuk edecek. Kayserispor, kötü bir sezonun ardından Türkiye Kupasını ve Süper Kupayı alan siyah beyazlı ekip karşısında galibiyet hasretine son vererek, siftah yapmak istiyor. Ligin ilk haftasını bay geçen Kayserispor; İkinci hafta sahasında Sivasspor’a mağlup olmuş, sonrasında oynadığı 3 karşılamada aldığı beraberliklerin ardından 6. hafta deplasmanda Göztepe’ye 3-0’lık skorla mağlup olmuştu. 

Kayserispor’da sakatlıkları bulunan Kaleci Bilal ve Arif’in 30 Eylül Pazartesi günü oynanacak karşılaşmada forma giymesi beklenirken; Trabzonspor maçında çift sarı karttan kırmızı kart görmesi nedeniyle ceza alan Gökhan Sazdağı Göztepe maçında cezasını tamamladığı için bu maçta forma giyebilecek. 
Beşiktaş’ta ise sarı kart cezası nedeniyle Arthur Masuaku Kayserispor maçında forma giyemeyecek.