Kayserispor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları belli oldu!

Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor, ligin 7. haftasında evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak. Pazartesi günü oynanacak maç öncesi ilet fiyatları belli oldu.

Kayserispor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig’in 6. haftasında Göztepe’ye konuk olan Kayserispor sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Lig’de henüz bir galibiyet alamayan sarı kırmızılı ekip pazartesi günü Beşiktaş’ı evinde ağırlayacak. 30 Eylül Pazartesi günü RHG Enertürk Enerji stadyumunda oynanacak maç 20.00’de başlayacak.  Maç için geri sayım başlarken, bilet fiyatları da yayımlandı.

İşte fiyat listesi:

Güney Alt Blok Tüm Bloklar: 850 TL
Kuzey Üst Tüm Bloklar: 850 TL
Doğu Üst Tüm Bloklar: 1.000 TL
Doğu Al Tüm Bloklar: 1.250 TL
Batı Üst Tüm Bloklar: 1.100 TL
Batı Alt Tüm Bloklar: 1.500 TL
Batı Balkon Tüm Bloklar: 1.750 TL
Misafir Tüm Bloklar: 1.100 TL

Diğer yandan Kayserispor’dan önemli bir açıklama geldi. Beşiktaş misafir tribün biletlerinin daha sonra satışa sunulacağı paylaşılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; 

“Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince son 24 saat dahil tüm ev sahibi ve misafir takım biletleri ile 2024/2025 sezonu Kayserispor kombineleri transfere kapalı olacaktır. Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince son 90 gün içerisinde Beşiktaş logolu Passolig kartını iptal eden kişiler ev sahibi tribünlerden bilet/transfer alamayacaklardır. Ev Sahibi takım biletleri, Beşiktaş logolu Passolig Kartlar hariç tüm Passolig kartlar ile satın alabilecektir. Beşiktaş logolu kartlar sadece misafir takım tribünden bilet satin alabileceklerdir. Maça gidemeyecek taraftarlar, kombinelerini Kayserispor kulübüne devir edebilir. Devir edilen kombinenin Kayserispor kulübü tarafından satılmasının ardından bilet ücretinin %20'si parapuan olarak Passo hesabınıza aktarılacaktır. Biriken parapuanlar bir sonraki sezon kombine yenilenmesinde indirim avantajı sağlayacaktır.”