Kayserispor Beşiktaş maçında tribün karıştı

Kayserispor'un Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmada bir anda tribünler karıştı. Yaşanan olaylar cep telefonu kamerasına yansıdı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserispor Beşiktaş maçında tribün karıştı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor ile Beşiktaş arasında Trendyol Süper Lig’in 7. Haftasının kapanış karşılaşmasında RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda tribünde olaylar çıktı. Beşiktaş’ın 3-0 kazandığı karşılaşmada Beşiktaş’ın kazandığı penaltı golü sonrasında Doğu Tribünde olaylar çıktı. 
Locadaki bir taraftar ile diğer taraftarlar arasında yaşanan olaylar sırasında cam bariyerlerin kırıldığı görüldü. Yaşanan kavga sırasında bazı taraftarların yaşadığı korku ve panik cep telefonu kameralarına da yansıdı. 

Bazı taraftarlar tribünden tribüne geçtiler!

Doğu Tribünde yaşanan olaylar sonrası Kapalı Kale’nin bulunduğu Kuzey Tribünden bazı taraftarların da tribünleri ayıran engelleri aşarak olayların yaşandığı Doğu Tribününe geçtiği görüldü. 
Güvenlik güçleri olaya kısa sürede müdahale ederken, yaşanan olaylar, karşılaşmayı takip eden taraftarlar tarafından saniye saniye cep telefonlarına kaydedildi. 
Olayların, Beşiktaş’ın penaltı golü sonrasında locadaki taraftarın sevinmesinin nedeniyle çıktığı öne sürüldü.