Kayserispor Başkanı Ali Çamlı hastalığını açıkladı!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, yaşanan tartışmaların ardından sık sık yaşadığı hastalığa dikkat çekerek, ailesinin yeniden aday olmasını istemediğini ifade etmişti. Ancak Çamlı son kongrede de aday oldu ve yeniden Başkanlığa seçildi. Peki Çamlı'nın hastalığı ne? Başkan'dan dikkat çeken açıklama. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı hastalığını açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, daha önce yaptığı açıklamada sağlığını da öne sürerek, yeniden aday olmayacağını dile getirmişti. Ancak Çamlı, son kongrede aday olmayacağını açıklamasına rağmen yeniden seçilerek, Kayserispor’a yeniden Başkan oldu.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı hastalığını açıkladı!

Stresten uzak durmalıyım

Yaşanan tartışmalarda adaylığı konusuna ailesinin sağlık gerekçeleriyle karşı çıktığını dile getiren Başkan Çamlı, bol stresli gelişmelere dikkat çekerek, sağlığı nedeniyle doktorların da stresten uzak durması gerektiğini kendisine söylediklerini dile getiriyor.

Peki Çamlı’nın sağlık sorunu ne?

Bellona Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın zaman zaman bu yönde yaptığı açıklamalar merak konusu oldu. Peki, Çamlı’nın yaşadığı sağlık sorunu ne? Bu konuda merak edilen soru cevabını buldu. Başkan Çamlı, yaşadığı sağlık sorununu açıkladı. 

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı hastalığını açıkladı!

Yıllardır mücadele ediyor! Şimdi durum nasıl?

Başkan Çamlı, yıllardır cilt kanseri ile mücadele ediyor. Uzun yıllardır tedavi gördüğünü açıklayan Başkan Çamlı, katıldığı bir programda ‘Ben cilt kanserinden tedavi görüyorum. Uzun yıllardır tedavi görüyorum. Şimdi bir sıkıntım yok’ dedi.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı hastalığını açıkladı!

Hedefi ne?

Stresten uzak kalması gerekirken, stresli günler geçiren ve aynı zamanda son yaşanan tartışmaların da sürekli odağında yer alan Başkan Çamlı, Kayserispor'u Avrupa'da oynatmadan ya da şampiyon yapmadan kendisine 'başarılı bir başkan' demeyeceğini dile getirdi. 
Kayserispor’un zor durumda olduğunu gördüğü için göreve geldiğini ve görevden sağlık sorunlarına rağmen kaçmadığını kaydeden Başkan Çamlı, ‘Kayserispor hakikaten çok kötü durumdaydı. Biz de görevden kaçmadık, sahip çıktık’ dedi.