Kayserispor ateş hattında: 1-2

Sahasında Trabzonspor'a tek farkla yenilen Kayserispor, ligin bitimine 5 hafta kala ateş hattının içine düştü. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayserispor ateş hattında: 1-2
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tredyol Süper Lig’in 33. haftasında Kayserispor, sahasında Trabzonspor’u konuk etti. RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayan karşılaşmada Karadeniz ekibi 24. dakikada Enes Destan ve 58. dakikada Enes Destan’ın asistinde Nicolas Pepe’nin kaydettiği gollerle 3 puanın sahibi oldu. Kayserispor’un tek golünü ise Trabzonspor’un kalecisi Uğurcan Çakır’ın büyük hatasını değerlendiren Bourabia ile buldu. Karşılaşmanın hakemi Çağdaş Altay’ın Kayserispor lehine verdiği penaltı kararı VAR’dan dönerken, Trabzonspor’un attığı bir gol de VAR’ın uyarısının ardından Çağdaş Altay’ın kararı ile iptal oldu. 
İstanbulspor’un düşmesinin kesinleşmesinin ardından alt sıralar ise ateş hattına döndü. Kayserispor’un 37 puanla 14’üncü sırada yer aldığı puan cetvelinde, bir maçı eksik olan Pendikspor 30 puanla 19. sırada yer alıyor. Kalan 5 haftada her maç Kayserispor için final maçı havasında geçecek.