Kayserispor Antalyaspor'a konuk oluyor

Mondihome Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında bugün Antalyaspor'un konuğu olacak. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayserispor Antalyaspor'a konuk oluyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

2023-2024 sezonuna evinde Galatasaray’ı konuk ederek başlayan Mondihome Kayserispor, bugün deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. 21.45'te başlayacak karşılaşma iki takımının Süper Lig’de karşı karşıya gelecekleri 31. karşılaşma olacak. Geçtiğimiz yıl Kayseri’de oynanan karşılaşmayı Kayserispor 1-0’lık skorla kazanırken; deplasmanda rakibine farklı mağlup olmuştu. 
Corendon Airlines Park’ta oynanacak karşılaşmada Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Sarı Kırmızılılar, ikinci hafta İstanbul’dan beraberlikle dönerken; geçtiğimiz hafta bu yıl lige yükselen Samsunspor’u 2-1 mağlup ederek ilk üç puanını aldı. Sarı kırmızılıların gollerini 16. dakikada Uzodimma ve 38. dakikada Mame Thiam kaydetti. Mondihome Kayserispor 3 haftada topladığı 5 puan ile şuan ligde 7. sırada buluyor. 
Karşılaşma öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç olmak üzere siyasilerde yayımladıkları mesajlarla Mondihome Kayserispor’a başarılar diledi.  Büyükkılıç mesajında, “Mücadeleye devam. Bu akşam deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Kayserispor’umuza yürekten başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Kayserispor Antalyaspor'a konuk oluyor
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’da sarı kırmızılılara başarı dileklerini, “Süper Ligin 4. haftasında saat 21:45’de deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Sevdamız Kayserispor’umuza gönülden başarılar dilerim” mesajı ile iletti. 
Kayserispor’a başarı dileyen bir diğer isim ise Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar oldu. Çolakbayraktar, “Bu akşam deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Kayserispor'umuza başarılar dilerim” dedi.