Kayserispor'a Tıp ziyareti!

Kayserispor, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün kulüp tesislerine sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayserispor'a Tıp ziyareti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mondihome Kayserispor Süper Ligin 37'nci haftasında kendi sahasında Tümosan Konyaspor ile karşıkarşıya gelecek. Cumartesi günü oynanacak olan maçın saati 19:00. Kayserispor, haftaya rakibi Konyaspor'un 1 puan üzerinde 13'üncü sırada giriyor. Diğer yandan düşme hattını yakından ilgilendiren zorlu mücadeleyi  hakem Halil Umut Meler yönetecek. Sarı kırmızılı takım Konyaspor hazırlıklarını sürdürürken, tesislerde süpriz bir ziyaret gerçekleşti.

Kayserispor'a sürpriz ziyaret

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) öğrencileri takımı antreman öncesinde ziyaret etti ve maç öncesi başarı dileklerini iletti. Kayserispor'dan yapılan açıklamada, 'Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi dördüncü dönem öğrencileri, Başkanımız Ali Çamlı, Teknik Direktörümüz Burak Yılmaz ve Takımımızı antrenman öncesinde tesislerimizde ziyaret ederek Tümosan Konyaspor maçı öncesinde takımımıza başarı dileklerinde bulundular. 
Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz' denildi.