Kayserispor'a kötü haber!

TFF Hukuk Müşavirliği, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen takımları açıkladı. TFF Hukuk Müşavirliği, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen takımları açıkladı.

Kayserispor'a kötü haber!

TFF Hukuk Müşavirliği, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen takımları açıkladı. Trendyol Süper Lig’in temsilcimiz Kayserispor'a kötü haber geldi. Sarı kırmızılı ekip 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle disipline gönderilirken 'saha olayları' nedeniyle de PFDK'ya sevk edildi.

Kayserispor, Sivasspor, Göztepe, Fenerbahçe, Gaziantep FK ve RAMS Başakşehir, 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle disipline gönderildi.

Konyaspor, Galatasaray ve Göztepe 'merdiven boşluklarının boş bırakılmaması'; Konyaspor, Kayserispor, Sivasspor, Göztepe ve Fenerbahçe de 'saha olayları' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Göztepe Kulübü Görevlisi Fatih Özkan, 'talimatlara aykırı hareketi' ve 'saldırısı' nedeniyle; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Burak Çağlan Kızılhan da 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle kurula gönderildi.

Beşiktaş mücadelesinde kırmızı kartla oyun dışı kalan Antalyasporlu Güral Vural da kural dışı hareketi nedeniyle disipline gönderildiği açıklandı.