Kayserispor'a kayyım atanır mı?

Geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için 15 Eylül Pazar gününe ertelenen Kayserispor kongresi yarın çoğunluğa bakılmaksızın toplanacak. Kongreye saatler kala henüz hiçbir adayın çıkmaması Kayserispor'u bekleyen tehlikeyi de akıllara getirdi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispor'a kayyım atanır mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bellona Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, ligin ikinci haftasında oynanan Sivasspor karşılaşmasının ardından genel kurul kararı aldıklarını açıklamış, alınan karar gereği 8 Eylül 2024 Pazar günü genel kurul çağrısı yapılmıştı. Ancak çoğunluk sağlanamadığı için Kayserispor Genel Kurulu 15 Eylül 2024 Pazar gününe ertelenmişti. 

Kayserispor'a kayyım atanır mı?

Kayserispor delegeleri yarın genel kurulda kulübün yeni başkan ve yönetimini seçecek. Şu ana kadar, başkanlık için henüz açıklama yapan olmadı. Kayserispor’da hiçbir adayın çıkmaması durumunda kulübün yönetimine kayyım atanması söz konusu olabilecek.  Kayserispor kulislerinde, kentin önde gelenlerinin de desteğine alan Ali Çamlı’nın yeni yönetimini hazırladığı ve yarınki Genel Kurul’da tek aday olarak seçimlere gireceği konuşuluyor. 

Kulislerden yansıyan bilgiye göre; geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Samet Koç’un Çamlı’nın yeni yönetimde de yer almayacak.