Kayserispor'a İzmir'de soğuk duş!

Trendyol Süper Lig'in 6. Haftasında İzmir deplasmanında Göztepe ile karşı karşıya gelen Kayserispor sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispor'a İzmir'de soğuk duş!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İlk yarısı 2-0 Göztepe’nin üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ikinci yarısına Kayserispor, iki değişiklik yaparak başladı. Dimitrios Kolovetsios yerine Carlos Mane, Ramazan Civelek’in yerine ise Stephane Bahoken oyuna dahil oldu. 
İkinci yarıda da ev sahibi ekip, tribünleri dolduran taraftarlarının da desteği ile baskın bir futbol ortaya koyarken Kayserisporlu oyuncuların çok sayıda pas hatası yapması dikkat çekti. 
KAyserispor’da 68. dakikada Bourabia ve Hasan Ali oyundan çıkarken Baran Ali Gezek ve Talha Sariarslan oyuna girdi. 

72. dakikada Talha uzaktan şansını denedi ancak top az farkla auta çıktı. 78. dakikada ise bu kez Bahoken’nin kafa vuruşuyla kaleyi yokladı ancak sonuç alamadı. 
86’da Kayserispor’un ilk isabetli şutu Bahoken’den geldi. 

89’a ev sahibi ekip bir kez daha gole yaklaşırken, Matsuki 6 pasın içinde topu dışarı attı. 90. Dakikada Göztepe’’nin kontratağında Matsuki’nin şık vuruşunu Onurcan harika çıkarttı. 
Karşılaşmanın sonuna 9 dakika eklenirken; uzatma dakikalarında İzmir ekibi Doğan ile farkı üçe çıkardı. 
Kayserispor bu sonuçla 5 maç sonunda 3 puanda kalırken, İzmir ekibi yenilmezlik serisini sürdürerek, puanını 9’a yükselti.