'Kayserispor'a gücümüzün yettiği kadar destek verilmesi gerekiyor'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor Seçimli Olağanüstü Genel Kuruluna katıldı. Başkan Büyükkılıç Genel Kurulda divan başkanı olarak görev yaptı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

'Kayserispor'a gücümüzün yettiği kadar destek verilmesi gerekiyor'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'un Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu Kadir Has Kongre Merkezi’nde yapıldı.  Kadir Has Kongre Merkezi’nde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Bellona Kayserispor’un Olağanüstü Genel Kurulu’nda açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor’un şehir ve kendileri için olmazsa olmaz olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Kayserispor’umuz bizim gururumuz, bizim markamız, marka değerimiz, şehrimizin olmazsa olmazı. Bizim hep söylediğimiz, Kayserispor’umuz Süper Lig’deyse bu şehir Süper Lig’dedir şehir olarak. Sanayisiyle, ticaretiyle, yönetimi ile Türkiye’de ve dünyada kendisinden söz ettiren yaklaşımıyla. Salt bir Kayserispor’u futbol kulübü olarak görmek, büyük eksiklik olur. O açıdan hepimizin sahiplenmesi, gücümüzün yettiği kadar destek vermesi gerektiğini buradan paylaşmak istiyorum.”

'Kayserispor'a gücümüzün yettiği kadar destek verilmesi gerekiyor'

Büyükkılıç, güven tazeleyerek başkan seçilen Ali Çamlı ve ekibine başarılar diledi

Bugüne kadar kulübe destek veren başkan ve yöneticilere teşekkür eden Başkan Büyükkılıç bundan sonraki süreçte seçilen yeni başkan Ali Çamlı ve ekibine başarılar diledi. Konuşmasında, “Sadece seçmek yetmez, sahip çıkmak gerekir. Elinden tutmak gerekir, ihtiyaçlarına da destek olmak gerekir. Çünkü birliğimiz, beraberliğimiz bizim olmazsa olmazımız. Ama en çok da Kayserispor konusunda birliğe beraberliğe, dayanışmaya ihtiyaç var” diyen Büyükkılıç, sponsorlara özellikle teşekkür ederek, Vali Gökmen Çiçek’e, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Mehmet Özhaseki’ye, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’a, milletvekillerine ve Kayserispor’un derdiyle dertlenen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a teşekkürlerini iletti.

Ersoy’a ayrıca bir parantez açmak istediğini dile getiren Büyükkılıç, “Sağ olasın. İyi ki varsın diyorum” şeklinde konuşarak siyasi parti başkanları ile Sivil Toplum Teşkilatlarına, belediye başkanlarına, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

Hizmet etmek için var olduklarına işaret eden Büyükkılıç, Kayserispor’un da bu kapsamda olduğunu vurguladı. Büyükkılıç Büyükşehir Belediyesi’nin kentteki spor proje ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan Büyükkılıç, genel kurul sonunda eski Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlarından Niyazi Bahçecioğlu’nun vefat eden oğlu İbrahim Bahçecioğlu’na rahmet dileyerek başsağlığı mesajı verdi.

'Kayserispor'a gücümüzün yettiği kadar destek verilmesi gerekiyor'