Kayserispor'a destek yağacak!

Kayserispor, yurt dışındaki gurbetçilerin desteğini almaya devam ediyor. Avusturyalı Alexander Keckeis, Sarı-Kırmızılı kulübe destek vermişti. Türkgücü Münih Asbaşkanı Serdar Yılmaz da, destek sözü vermişti. Başkan Ali Çamlı'nın yurt dışı ziyaretleri, meyvelerini veriyor. Asbaşkan Ali Hizar da müjdeli açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Kayserispor'a destek yağacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz sezon iki kez transfer tahtası kapanan Kayserispor’a yurt dışından destek yağıyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, yurt dışındaki gurbetçi desteğiyle  ekonomik olarak nefes almaya başladı. Avusturyalı Alexander Keckeis, vefa paketi alarak Kayserispor’a katkıda bulunmuştu. Keckeis’in yanı sıra Türkgücü Münih Asbaşkanı Serdar Yılmaz da Kayserispor’u ziyaret ederek destek sözü verdi. Başkan Ali Çamlı’nın sezonun ilk yarısında yaptığı yurt dışı ziyaretleri meyvelerini vermeye devam ediyor.

Kayserispor'a destek yağacak!

Ali Hizar, Kayserispor için yoğun çalışıyor 

Kayserispor’un gurbetçi yöneticisi Ali Hizar, desteklerin artması adına önemli çalışmalara imza atıyor. Hizar, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: “Değerli kardeşim, kadim dostum Türkgücü Münih Asbaşkanı Serdar Yılmaz’a kulübümüzü ziyaretlerinden dolayı sonsuz teşekkür ederim. Avrupa’daki Türk gençlerini Türk futboluna nasıl kazandırabiliriz diye başkanım Ali Çamlı ile istişarelerde bulunduk. Sağolasın Büyük Başkan. Başkanımız ve kıymetli misafirimiz, kulübümüzle ilgili Almanya’da neler yapılabileceği hakkında fikir alışverişinde bulundular. Kulübümüzü ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederiz.”

Kayserispor'a destek yağacak!

Ali Hizar, yönetime girecek mi?

Keckeis ve Yılmaz’ın ardından Kayserispor’a yurt dışından desteklerin devam edeceği gelen bilgiler arasında yer aldı. Başkan Ali Çamlı’nın yurt dışı ziyaretlerinin olumlu sonuçlar oluşturması, yapılan çalışmalara da ayrı bir renk kattı. Kayserispor'un, gurbetçi desteğiyle kalkınması, taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor. Alexander Keckeis'in, Avusturya'dan Kayserispor’a olan desteği, örnek teşkil etti. Aynı şekilde, Türkgücü Münih Asbaşkanı Serdar Yılmaz da Kayserispor için kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılı kulübün önümüzdeki yıl, maddi olarak daha az sıkıntı çekmesi adına yapılan projelerin Başkan Ali Çamlı tarafından açıklanması bekleniyor. Gurbetçi yönetici Ali Hisar'ın, 2 Haziran'da yapılacak olan Olağan Genel Kurul'da resmi olarak yönetime girmesine kesin gözle bakılıyor.