Kayserispor'a bir yıldız daha

Kayserispor'a bir yıldız daha
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstikbal Mobilya Kayserispor, Hikmet Karaman’ın gelmesiyle birlikte yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, resmi internet sitesinden Emre Demir ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Gençlere önem vererek, alt yapıya yaptığı yatırımlarla spor kamuoyunun alkışını alan İstikbal Mobilya Kayserispor, genç yıldız adayı ile ilerleyen günlerde imza töreni düzenleyecek. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Daha öncede 2018-2019 Sezonu itibariyle, aralıklarla akademi oyuncularından Doğan Alemdar, Kazım Çelik, Adem Doğan, Abdullah Gürbüz, Hakan Çıtak, Buğra İlter ve Ercan Çiftçi ile profesyonel sözleşme imzalayan kulübümüz, bugün de genç milli oyuncumuz Emre Demir ile 2.5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Oyuncularımıza ile ilerleyen günlerde Kadir Has Tesislerimiz’de bir imza töreni gerçekleştirilecektir. Sözleşmelerin genç oyuncularımıza ve Kulübümüze hayırlı olmasını temenni ederiz.

İstikbal Mobilya Kayserispor Kulübü.”

Yerli Messi lakabıyla anılan Emre Demir, sosyal medya hesabından tranfserle ilgili olarak, "7 yıldır formasını giydiği İstikbal Mobilya Kayserispor ile bugün 2,5 yıllık sözleşme imzaladım. Üzerimde emeği olan bütün hocalarıma çok teşekkür ederim. Her şey yeni başlıyor. Bu arma için elimden gelenin iyisini yapacağım." ifadelerini kullandı.