Kayserililer için meteorolojiden uyarı var!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından sıcak bir haftayı geride bırakan Kayseri için haftalık hava tahmin raporu yayımlandı. Pazartesi günü itibariyle kentte yaşayan vatandaşları sıcak havalar bekliyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserililer için meteorolojiden uyarı var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de yaz mevsiminin sonuna yaklaşılıyor. Ağustos ayının son iki haftasına girerken, sıcak havalar vatandaşları bunaltıyor. Gündüz etkili olan sıcaklıklar gece yerini biraz olsun rüzgara bırakıyor. Geçtiğimiz hafta içinde mevsim normalleri biraz üzerinde seyreden sıcaklıklar bu hafta içerisinde daha da artacak. 
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından kentin 5 günlük hava tahmin raporu yayımlandı. Rapora göre; kentte hafta içinde az bulutlu ve açık bir hava etkili olacak. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Meteoroloji uyardı!

Hava sıcaklıklarının 4 ila 8 derece arasında artış göstereceğini edilen raporda bir de uyarıya yer verildi. Uyarıda, “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; il genelinde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, Pazartesi (19.08.2024) günden itibaren mevsim normallerinin 4 ila 8 °C derece üzerine çıkacağı beklendiğinden, başta kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar olmak üzere tüm vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” denildi. 
 

Kayserililer için meteorolojiden uyarı var!