Kayserililer dikkat! Meteoroloji 3 ilçeyi uyardı

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserililer dikkat! Meteoroloji 3 ilçeyi uyardı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de hava sıcaklıkları 8-10 derece birden düştü.Kışın geldiğini hissettiğimiz bu günlerde havanın nasıl olacağını sizler için derledik. 

Meteoroloji 18 Ekim'e ilişkin hava durumu raporunu paylaştı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; bugün Kayseri'de parçalı ve bulutlu olması tahmin ediliyor. Felahiye, Sarıoğlan, Sarız ilçelerinde ise parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.  Kayseri'de en yüksek sıcaklık 14 derece, en düşük sıcaklık ise 2 derece olması bekleniyor. İlçelerde ise hava durumu genellikle az bulutlu ve açık geçmesi öngörülüyor. En düşük sıcaklık Erciyes K.M.'de 3°C, en yüksek sıcaklık ise Yeşilhisar'da 16°C olarak görülmektedir.

Bölge genelinde havanın parçalı bulutlu, Sivas ile Yozgat'ın kuzey ve doğu ilçeleri öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı geçeceği, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyredeceği bekleniyor. Rüzgar kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) eseceği bekleniyor.

Kayserililer dikkat! Meteoroloji 3 ilçeyi uyardı