Kayserili Vekilin yeni görevi belli oldu!

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan'a partisinden yeni görev verildi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserili Vekilin yeni görevi belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sağlık sorunları sebebiyle, olağanüstü kongrede görevini devretme kararı almıştı. Yapılan görüşmelerin ardından Saadet Partisi tarafından Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan yeni genel başkan adayı olarak işaret edilmişti. Arıkan’ın karşısında ise Saadet Parti Sözcüsü Birol Aydın aday olacağını açıklamıştı. Ancak haziran ayında yapılması planlanan iki adaylı kongre ileri bir tarihe ertelenmişti. Bu çerçevede kasım ayında olağanüstü kongreye gitmesi beklenen Saadet Partisi’nden dikkat çeken bir açıklama geldi. Partinin yeni genel başkan vekili belli oldu. Saadet Partisi Genel Başkan Vekilliği görevine Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan getirildi. 

Saadet Partisi tarafından yapılan açıklamada, "Genel Başkan Yardımcımız ve Kayseri Milletvekilimiz Mahmut Arıkan Genel Başkan Vekili olarak görevlendirilmiştir. Kararın milletimiz, memleketimiz ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz." denildi.