Kayserili vatandaşlar bir konuda uyarıldı: Dikkatli olun

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu açıklandı. Meteoroloji Kayserilileri tek bir konuda uyardı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserili vatandaşlar bir konuda uyarıldı: Dikkatli olun
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de gün boyunca sıcak havalar etkisini gösterse de sabah ve akşam saatlerde serin havalar kendini belli etmeye başladı. Özellikle geçtiğimiz hafta kentin bazı ilçelerinde yağış etkili olurken çoğu yerde ise rüzgar kendini gösterdi. Akşam etkili olan serin havalarda vatandaşlar ceketlerini giymeye başlarken ‘Kayseri’de hava erken soğudu’ yorumları yapıldı. Peki Kayserilileri hafta içerisinde nasıl bir hava bekliyor?

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri’nin 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Rapora göre kentte 5 gün boyunca az bulutlu ve açık hava etkili olacak. Hava sıcaklıkları ise mevsim normallerinde devam edecek. En yüksek sıcaklığın 32 derece en düşük sıcaklığın ise 14 dereceyi göstermesi beklenen kenti meteoroloji tek bir konuda uyardı. Meteorolojiden yapılan uyarıda, “Rüzgarın; bugün ( pazar) öğle saatlerinden sonra ve salı ile çarşamba günleri genellikle kuzeyli yönlerden orta kuvvette, yer yer kuvvetli (hamleli 30-70 km/sa) eseceği beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara (çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi. 
 

Kayserili vatandaşlar bir konuda uyarıldı: Dikkatli olun