Kayserili Valinin acı günü

Aslen Kayserili olan Bayburt Valisi Mustafa Eldivan'ın, kayınbiraderi Yaşar Köseoğlu yaşamını yitirdi. Köseoğlu, İncesu'da son yolculuğuna uğurlandı.

Kayserili Valinin acı günü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan’ın acı günü. Aslen Kayseri’nin İncesu ilçesinden olan Vali Eldivan kayınbiraderi Yaşar Köseoğlu’nu kaybetti. Dün vefat eden Köseoğlu’nun cenazesi bugün İncesu Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının arından son yolculuğuna uğurlandı. 

Kayserili Valinin acı günü

Köseoğlu’nun cenaze törenine Bayburt Vali Mustafa Eldivan, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İncesu Belediye Başkanı Mustaf İlmek, İncesu Kaymakamı Ömer Sait Karakaş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Koç katıldı. 

Kayserili Valinin acı günü

Cenaze töreninin ardından taziye mesajı yayımlayan Başkan Büyükkılıç, “Bayburt Valimiz Sayın Mustafa Eldivan’ın Rahmeti Rahmana kavuşan kayınbiraderi Yaşar Köseoğlu ile hemşehrilerimiz Sadettin Atasever ve Fatma Özyalçın’ı İncesu Merkez Kara Mustafa  Paşa Camii’nde kıldığımız cenaze namazının ardından Hakk’a uğurladık. Merhumlara ve merhumeye Allah’tan rahmet, aileleri ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim.” dedi. 

Kayserili Valinin acı günü