Kayserili ünlü sanayici vefat etti

Kayserili ünlü sanayici Hacı Arif Uçurum vefat etti. Adana'da ikamet eden ve hayırseverliğiyle bilinen Uçurum, 21 Mayıs Salı günü ebedi hayata uğurlanacak. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserili ünlü sanayici vefat etti

Kayseri, önemli bir değerini daha kaybetti. İncesu ilçesine bağlı Kızılören Mahallesi’nden sanayici Hacı Arif Uçurum vefat etti. Adana’da ikamet eden hayırsever işadamı Hacı Arif Uçurum’un vefat haberi ilçede büyük üzüntüye sebep oldu.

Acı haberi Kızılören Dernek İstanbul hesabı, “Adana'da ikamet eden sanayici iş insanımız Arif Uçurum vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. Cenazesi Salı günü (21.05.2024) öğle namazına müteakip Kabasakal Mezarlığı'nda defnedilecektir” şeklinde duyurdu. Hacı Arif Uçurum’un cenazesinin 21 Mayıs Salı günü Adana Kabasakal Mezarlığı'nda ebedi hayata uğurlanacağı belirtildi.

Kayserili ünlü sanayici vefat etti

Uçurum, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde İstanbul’daki Sultan Ahmet Camii’nden esinlenerek yaptırdığı Arif Uçurum Camii ile tanınıyordu. Uçurum, Adana’da Sarıçam’da 24 derslikli bir ortaokulun yapılmasında da yardım etmişti. Bunun gibi birçok hayırseverliği bulunan Uçurum, Oğuz Tekstil AŞ'nin Kurucu Başkanı ve Palmiye Dokuma İplik Tekstil Sanayi'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını da yapıyordu. 

Kayseri Olay Haber olarak Arif Uçurum’a, Allah’tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.