Kayserili ünlü sanatçıdan dikkat çeken 'adalet' isyanı!

Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni bugün sabah saatlerinde bulundu. Kahreden haberin ardında Kayserili ünlü oyuncu Murat Ünalmış da bir paylaşım yaptı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserili ünlü sanatçıdan dikkat çeken 'adalet' isyanı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Günlerdir aranan 8 yaşındaki Narin Güran’dan kahreden haber sabah saatlerinde geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Narin’in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı. Bakan Yerlikaya açıklamasında, “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun.” dedi. 

Kayserili ünlü sanatçıdan dikkat çeken 'adalet' isyanı!

‘Çoğunluğun Müslüman olduğu bir ülke martavalı okumasın’

Narin’in ölüm haberinin ardından sanat camiasından da tepkiler peş peşe geldi. Kayserili ünlü oyuncu Murat Ünalmış da sosyal medyadan tepkisini gösterenler arasında yer aldı. 

Ünalmış açıklamasında, “Adaletin olmadığı ülkemizde katiller ve vicdansızlar ortalıkta cirit atarken, ahlaksız dolandırıcılar yüzsüzce ve utanmadan dilediklerini yaparken bu ülkenin masum yavruları toprağın altına giriyor.

Masum ve namuslu insanlar ya aldatılıyor ya da öldürülüyor. Olan yine hep iyilere oluyor. Ne lanet bir zaman, ne lanet bir devir.

Cahiliye devrinde bile böyle bir cehalet, vahşet ve kötülüğün kutsandığı görülmemiştir. Kimse bana çoğunluğun Müslüman olduğu bir ülke martavalı okumasın. Çünkü ben bu yalana inanmıyorum. Yazıklar olsun!” ifadelerini kullandı. 

Kayserili ünlü sanatçıdan dikkat çeken 'adalet' isyanı!