Kayserili ünlü ismin sağlık durumu merak ediliyor

Aile Terapisti ve İlişki Uzmanı Ahmet Turan Öztürk, beyin kanaması teşhisiyle tedavi Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Öztürk'ün sağlık durumu merak ediliyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayserili ünlü ismin sağlık durumu merak ediliyor

Aile Terapisti ve İlişki Uzmanı, Timadoor Yangın ve Çelik Kapı'da Timadoor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan Öztürk'ün sağlık durumu merak ediliyor. 

Bir süredir Kayseri Şehir Hastanesi'nde nöroloji servisinde mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısından dolayı tedavi gören ulusal bir kanalda Esra Erol'un sunduğu programda Aile Terapisti ve İlişki Uzmanı olarak tanınan Ahmet Turan Öztürk'ün vefat ettiği iddiaları sosyal medyada yayılınca, sevenleri sağlık durumunu merak ediyor. 

Kayserili ünlü isim Öztürk'ten acı haber

Beyin kanaması teşhisiyle tedavi görüyordu

Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Çomaklı Mahallesi'nden olan ünlü Aile Terapisti ve İlişki Uzmanı Ahmet Turan Öztürk, sosyal paylaşım sitesinden 5 Ağustos'taki mesajında, "Değerli Gönül Dostlarım İy Dilek ve dua'larınıza muhtacım! Beyin kanaması teşhisiyle yedi günden beri Kayseri şehir Hastanesi nöroloji servisinde yatmaktayım. Ciddi mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısından muzdaribim. Dua talep ediyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

Kayserili ünlü isim Öztürk'ten acı haber