Kayserili ünlü iş adamının, İstanbul'daki Şişli projesinde satışlar başladı

Kayseri ünlü iş adamı Süleyman Çetinsaya'nın şirketi Avrupakent GYO A.Ş. KAP'tan yaptığı açıklama ile İstanbul'un Şişli İlçesindeki Avrupa Konutları Şişli projesi tamamlandığını duyurdu.

Kayserili ünlü iş adamının, İstanbul'daki Şişli projesinde satışlar başladı

Kayseri ünlü iş adamı Süleyman Çetinsaya'nın Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "AVPGY" koduyla işlem gören şirketi Avrupakent GYO A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden önemli bir özel durum açıklamasında bulundu.

Kayserili ünlü iş adamının, İstanbul'daki Şişli projesinde satışlar başladı

13-14-15 Aralık 2023 tarihlerinde halka arz olmak için talep toplayan 21 Aralık 2023'te Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayan şirket halka arz gelirinin de yüzde 20'sini kullanacağını belirttiği127 konut ve 17 ticari üniteden oluşan Avrupa Konutları Şişli projesinin tamamlandığını ve satışların başladığını açıkladı.

Konuyla ilgili şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şirketimizce İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 1961 ada, 21 parselde kayıtlı  6.058,34 m2  yüzölçümüne sahip arsa için geliştirilen ve ana ortağımız Artaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından inşa edilen farklı tiplerde daire ve ticari ünitelerle birlikte toplam 127 konut ve 17 ticari üniteden  oluşan Avrupa Konutları Şişli projesinde konutların satışına başlanmıştır. Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız."

Şirketin KAP açıklaması için TIKLAYINIZ