Kayserili teknik direktöre tarihi görev!

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Kayserili muaythai teknik direktörü Göksel Cingöz ve sporcu Sercan Koç'a tarihi görev. Detaylar Kayseri Olay'da...

Kayserili teknik direktöre tarihi görev!

Kayseri Muaythai Federasyonu Temsilcisi Fatih Kağan Ulu, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek sporculara başarı diledi. Kayseri Muaythai Federasyonu Temsilcisi Ulu yaptığı açıklamada, muaythai sporunun olimpiyat tarihinde ilk kez yer alacağını ve bu etkinliğin 4-8 Ağustos 2024 tarihleri arasında 24 ülkenin katılımıyla gerçekleştirileceğini belirtti. Etkinlik, hem maçlarla hem de kültürel gösterilerle dört gün sürecek.

Kayserili teknik direktöre tarihi görev!

Ulu, Federasyon Başkanı Hasan Yıldız, Federasyon Genel Sekreteri Korkmaz Atalay, sporcular Sercan Koç, Bediha Taçyıldız, Kübra Kocakuş ve antrenörler Abdulkadir Şahin, Berkan Öner ile teknik direktör Göksel Cingöz'ün Paris 2024 Olimpiyatları'na katılacaklarını duyurdu. Özellikle Kayserili sporcu Sercan Koç ve Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinden Göksel Cingöz'ün teknik direktör olarak bu önemli organizasyonda yer alacak olmasının, hem ülke hem de şehir açısından büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı.

Ulu, Türkiye Muaythai ve Avrupa Muaythai Federasyonları Başkanları Hasan Yıldız ve Genel Sekreter Korkmaz Atalay'a teşekkürlerini ileterek, Türk Muaythai Milli Takımı'na bu tarihi görevde başarılar diledi.

Kayserili teknik direktöre tarihi görev!