Kayserili şirketten 3000 baş sağmal çiftlik yatırımı hakkında açıklama!

Kayseri Şeker Fabrikası, Yozgat'ta yapmayı planladığı 3000 baş sağmal çiftlik yatırımının son durumu hakkında açıklamada bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili şirketten 3000 baş sağmal çiftlik yatırımı hakkında açıklama!

Kayseri'de gıda sektörünün köklü şirketlerinden Kayseri Şeker Fabrikası Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı özel durum açıklamasıyla Yozgat'ta yaptığı yatırımın son durumu hakkında bilgilendirmede bulundu.

Kayseri Şeker Fabrikası, Yozgat'ta yapmayı planladığı 3000 baş sağmal çiftlik yatırımı için Yozgat Valiliği'nden 09.08.2023 tarihinde onay aldı ve ilgili bakanlık da 1 yıl süreli ön izin sözleşmesi yaptı.

Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "KAYSE" koduyla işlem gören Kayseri Şeker Fabrikasının konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde; "11.08.2023 tarihinde kamuoyuyla paylaşmış olduğumuz ve Yozgat ili Yenifakılı ilçesinde yatırım teşvik belgesi kapsamında yapılması planlanan 3000 baş sağmal çiftlik yatırımı ile ilgili yer tahsis başvurumuz Yozgat Valiliği tarafından 09.08.2023 tarihinde onaylanarak ilgili bakanlığın onayına sunulmuştu. Söz konusu yer tahsis başvurumuza ilişkin bakanlık onayı alınmış olup, 1 yıl süreli ön izin sözleşmesi yapılmıştır.  Şirketimize verilen izin ve yetkiler dahilinde, şirketimiz Yönetim Kurulu'nun alacağı karar doğrultusunda ilgili yatırıma başlanması planlanmaktadır. Konu ile ilgili gelişmeler oldukça kamuoyu ile paylaşılacaktır. Saygılarımızla,"

Kayseri Şeker Fabrikası'nın KAP açıklaması için TIKLAYINIZ