Kayserili şirket üretime ara verecek

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren tekstil şirketi üretime makine bakım ve temizliği için ara verecek. Detaylar Kayseri Olay'ın haber bülteninde...

Kayserili şirket üretime ara verecek

Kayserili şirket üretime 10 gün ara verecek. Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde tekstil giyim eşyası ve deri üzerine faaliyet gösteren Lüks Kadife Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu üzerinden yaptığı açıklama ile planlı bakım duruluşu yapılacağını bildirdi. 

Kayserili şirket üretime ara verecek

Şirket KAP'ta verdiği bilgiye göre 5 ağustos ile 15 Ağustos 2024 tarihleri arasında makinelerin genel bakım ve temizliği yapılması için üretim ara verecek. 
Borsa İstanbul Ana Pazar'da "LUKS" kodu ile işlem gören şirketin KAP'tan yaptığı açıklamada konu ile ilgili şu ifadelere yer verildi; "İşletmemizde makinelerin genel  bakımı ve temizliğinin yapılması için üretime ara verilip  planlı bakım duruş yapılacak olup , planlı bakım çalışmalarımız 05 Ağustos 2024 Pazartesi günü başlayıp 15 Ağustos 2024 Perşembe gününe kadar devam edecektir. 16 Ağustos 2024 Cuma gününden itibaren üretime devam edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kayserili şirket üretime ara verecek