Kayserili şirket Tokat'taki fabrikası için ihale açtı, 2 milyon adet alacak

Kayseri Şeker Fabrikası, Turhal'daki fabrikası için 2.000.000 adet preslenmiş şeker pancar posası ambalajı alımı ihalesi düzenliyor. Detaylar Kayseri Olay'da...

Kayserili şirket Tokat'taki fabrikası için ihale açtı, 2 milyon adet alacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Şeker Fabrikası, Tokat’ın Turhal ilçesindeki fabrikası için büyük bir ihale düzenliyor. Şirket, ihtiyaç duyduğu 2.000.000 adet preslenmiş şeker pancar posası ambalajını satın almak üzere teklif çağrısında bulundu. Ambalajlar, 40 kilogramlık baskılı ambalajlarla sağlanacak ve ±%25 toleranslı olarak belirlenecek.

Kayserili şirket Tokat'taki fabrikası için ihale açtı, 2 milyon adet alacak

İhaleye katılmak isteyen firmaların başvurularını 12 Ağustos 2024 tarihi ve saat 14:30’a kadar Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürlüğü Yazı İşleri Servisi’ne yapmaları gerekiyor. İhale teklifleri için geçici teminatın en az %5’i, kati teminat ise ihale tutarının %10’u oranında olup, teminatlar süresiz banka teminat mektubu, devlet tahvili veya nakit olarak sunulabilir.

Başvurular 12 Ağustos 2024 tarihi saat 14:30’dan sonra kabul edilmeyecek ve postada yaşanacak olası gecikmelerden şirket sorumlu tutulmayacak. İhaleye dair şartname, Kayseri Şeker’in Satın Alma Servisi’nden mesai saatleri içinde veya şirketin internet sitesinden (www.kayseriseker.com.tr/ihaleler) temin edilebilir.

İhale sözleşmesinin damga vergisi bedeli firmaya ait olacak. Kayseri Şeker Fabrikası, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu’na tabi olmayıp, ihale şartlarını belirleme ve ihale yapıp yapmama konusunda tam yetkiye sahiptir.

Kayseri Şeker Fabrikası'nın ihale ilanı için TIKLAYINIZ